KURUMSAL

DURU BULGUR’DAN AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜNE ÖDÜL

6–9 Ekim 2011 de Güney Kıbrıs’ta yapılan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi 46 kg. da temsil eden Performans Spor Kulübü Sporcusu Ayşegül Funda Alp Bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü olup ilimize döndü.

Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can yaptığı açıklamada, “2011 yılı içerisinde Türkiye Şampiyonalarında sekiz madalya, Avrupa Şampiyonalarında yedi madalya kazanarak Karaman ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayan Taekwondo sporuna Duru Bulgur Yönetim Kurulu Sayın İhsan Duru ve Sayın Emin Duru Beylerin verdiği katkılar damgasını vurmuştur. Alınan bu başarılarda büyük pay sahibi olan Duru Bulgur, sporcularımıza her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmış ve makamında ödül töreni yaparak sporcumuzu cumhuriyet altını ile ödüllendirerek desteğine devam etmiştir." ifadelerine yer verdi.

Can açıklamasının devamında "Karaman tarihinde Avrupa’da şimdiye kadar alınan hiçbir branşta başarı yoktu. 2010 yılında aldığımız Ayşegül ile Balkan Şampiyonluğu ve Selahattin Şahin ile Dünya üçüncülüğü, 2011 de Ayşegül Funda ve Selahattin Şahin ile Avrupa üçüncülüğü ve Yıldızlar da Selahattin Akbaş ile Avrupa Şampiyonluğu madalyasını Karaman ilimize kazandırarak başarılara yenisini ekledik. Alınan bu başarılı sonuçlarda sponsorumuz Duru Bulgur'un dışında sporcularımıza kurum ve kuruluşların sahip çıkmaması bizleri üzmüş ama çalışma azmimizi kıramamıştır. Bu sporcular Karaman ilimizi ulusal ve uluslar arası alanda en üst seviyede başarıyla temsil etmekteler. Milyonlarca lirayla yapılamayacak Karaman ilimizin tanıtımını bu sporcularımız severek yapmaktalar. 2012 yılı içerisinde yapılacak olan Dünya Şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlığımız devam etmektedir. Her zorluğa rağmen çalışmalarımız ciddiyet içinde devam etmektedir. Bugüne kadar kulübümüze ve sporcularımıza verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı velilerimiz ve sporcularımız adına Duru Bulgur Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

18 Ekim 2011 Salı

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı