KURUMSAL

DURU BULGUR’DAN TEAKWONDOCULARA DESTEK

Eğitimden spora her daim gençlerin yanında olan Türkiye’nin lider bakliyat ve gıda markası Duru Bulgur, desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Teakwondo alanında Karaman’ı temsil eden sporcular, müsabakadan önce sponsorları olan Duru Bulgur’u ziyaret etti.

Duru Bulgur sponsorluğunda Uluslararası Minikler Avrupa Kulüpler Şampiyonası ile Poomse ve Açık Open Teakwondo Şampiyonalarında Karaman’ı temsil edecek sporcular, Teakwondo İl Temsilcisi ve Performans Spor Kulübü Antrenörü Ali Can eşliğinde Duru Bulgur’u ziyaret etti. Fabrikada öğle yemeği yiyen sporcular, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’yu şampiyonalar hakkında bilgilendirdi.

Sporculara başarılar dileyen Başkan İhsan Duru, “Duru Bulgur olarak gençlerin her zaman yanındayız. Anaokullarından üniversite öğrencilerine kadar eğitim veriyoruz. Bu eğitimlerin yanı sıra gençlerimizi daha fazla spora özendirmek için onları her zaman destekliyoruz. Bilgisayara bağımlı gençlikten eğitimli, bilinçli ve sporcu bir gençlik için Duru Bulgur olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz ve buna devam edeceğiz” dedi.

03 Ocak 2017

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı