KURUMSAL

KARAMAN KUŞLARI SERGİSİ 4 EKİM’DE KARAMANLI SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Karaman Kuşları Fotoğraf Sergisi, bu kez kendi vatanında görücüye çıktı. 4-10 Ekim tarihlerinde Karaman Hatuniye Medresesinde düzenlenen Karaman Kuşları fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.

Doğal olana, doğal bulgura ve doğaya sahip çıkan Duru Bulgur’un sanata olan desteği devam ediyor. Daha önce İstanbul’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde açılan Karaman Kuşları Fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Sergiden elde edilen gelir ise ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlandı. Karaman Kuşları fotoğraf sergisi bu kez Karamanlı sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışı, doğaya ve canlılara farkındalığın önemini vurgulamak amacıyla 4 Ekim dünya hayvanlar gününde yapıldı. Sergide, Duru Bulgur yayınlarından çıkan ve içinde birbirinden eşsiz 90 kuşun bulunduğu Karaman Kuşları kitabında yer alan 62 kuş fotoğrafı sergilendi.

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, açılış konuşmasında doğaya ve çevreye karşı farkındalığın önemini dile getirerek “ Daha iyi bir dünya, daha iyi bir toplum ve daha bilinçli bir birey olmak için, hepimizin, herkesin katkıda bulunması şart. Doğayı ve canlıları korumak onlara karşı merhametli olmayı çocuklarımıza ve gelecek nesillere anlatmalıyız. Bizler Duru Bulgur olarak sadece bir ışık tutmak istedik, meşaleyi yakacak, bu bilinci yayıp devam ettirecek olanlar sizlersiniz.’’ Dedi.

04 Ekim 2016

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı