KURUMSAL

ŞAMPİYON SPORCULARIMIZIN İLK ADRESİ; DURU BULGUR

3 Mayıs 2015 tarihinde Almanya’nın Pforzheim şehrinde Uluslararası Tekvando şampiyonası düzenlendi. Tekvando şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil eden sporcularımız, 2 altın 1 Gümüş madalya kazandı. Aldıkları başarılarının ardından ülkemize dönen sporcularımız ilk olarak, sponsorları olan Duru Bulguru ziyaret etti ve şampiyona ile ilgili bilgi verdi. Sporcular; maddi ve manevi desteklerinden dolayı Duru Bulgur ve Duru Bulgur ailesine teşekkür etti.

Yönetim kurulu başkanı İhsan Duru ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Duru, sporcuların bu ziyaretinden memnun kaldıklarını, sporcular ile yakından ilgilenerek okul durumları ve hedeflerini konuşarak aldıkları başarılardan ötürü gururlandıklarını ifade ederek, sporcuları tebrik etti.

Sporcularımıza desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emin Duru, daha büyük başarılar kazanacaklarına canı gönülden inandıklarını dile getirerek sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

03 Mayıs 2015 Pazar

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı