KURUMSAL

DURU BULGUR UZAK DOĞU’DA PİRİNCİN TAHTINA OTURDU

Duru Bulgur 25-29 Mayıs tarihlerinde Bangkok’ta düzenlenen THAIFEX Gıda fuarına katıldı. Katılımın yoğun olduğu fuarda 33 ülkeden,1675 firma, 3000 ziyaretçi geldi. Gıda üretim süreçlerinin tüm aşamalarında yer alan firmaların katıldığı fuar, yiyecek-içecek sektöründeki küresel oyuncuların da bir araya geldiği dev organizasyonlar arasında yer almaktadır.

Duru Bulgur fuar boyunca, ziyaretçilere birbirinden lezzetli ve farklı tatlara sahipli bulgurlu yemekler ikram etti.

Türk bulgurunu dünyaya tanıtmayı kendisine misyon edinen Duru Bulgur, Uzakdoğu’nun temel besinlerinden pirincin tahtına oturdu. Pirinçten daha sağlıklı olan bulgur fuar ziyaretçilerine anlatıldığında bulgura karşı yoğun bir ilgi sağlandı. Daha çok pirinç tüketen Taylandlıları ilk defa bulgurla tanıştıran Duru Bulgur ziyaretçilerden tam not alarak başarılı bir tanıtım gerçekleştirdi. Ziyaretçiler; bulgurun lezzetini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, tanıtım faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ve Uzakdoğu ülkelerine yönelik tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını ifade ederek, Duru Bulgur olarak başta Çin, Japonya, Filipinler, Singapur ve Tayland olmak üzere birçok Asya ülkesinde bulgur üzerine çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bulguru o ülkeye gönderip sahipsiz bırakmıyoruz, kabul görmesi için tüm tanıtım çalışmalarımızı yapıyoruz. Duru Bulgur olarak hem iç pazarda hem de ihracat anlamında sektörün lideriz. Hedefimiz bütün Asya’yı boydan boya bulgurla donatmak.” diye belirtti.

08 Ağustos 2016

DİĞER HABERLER

Duru Bulgur, Fransa’da büyük beğeni topladı!
Devamı
Ruslardan Duru Bulgur’a Tam Not!
Devamı
Dubai’de Duru Bulgur Çok Beğenildi!
Devamı