Kurumsal

Kurumsal

Duru Bulgur, Aşçılar Tedarikçiler Buluşması’nda
Duru Bulgur, Aşçılar Tedarikçiler Buluşması’nda
Aşçılar Derneği tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması, 2 Nisan Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Dünyaca ünlü birçok Türk aşçının ve Türkiye’nin önde gelen tedarikçilerinin bir araya geldiği buluşmanın ana mutfağı Alanya oldu. Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması’nda Duru Bulgur’a olan ilgide yoğun oldu. Standımızı ziyaret eden katılımcılara Başbaşı Bulgurlu Meyve Salatası ile Firik Pilavı ikram edildi. Organizasyonun sunuculuğunu yapan Elif Korkmazel standımızı ziyaret ederek başbaşı bulgur ile yapılmış meyve salatamızı tattı.

Başbaşı bulgur ile yapılan meyveli bulgur salatasını ve firik pilavını ilk kez deneyen ziyaretçiler lezzetten memnun kaldıklarını kendilerinin de ilk fırsatta deneyeceklerini ifade ettiler.

02 Nisan 2017

Diğer Haberler

  • Duru Pratik Hazır Yemek Çıktı!Duru Pratik Hazır Yemek Çıktı!Devamı
  • Duru Bulgur Performans Spor Kulübü Santını Queens Bisiklet Yarışına Damga VurduDuru Bulgur Performans Spor Kulübü Santını Queens Bisiklet Yarışına Damga VurduDevamı
  • Duru Bulgur Elektrik Tüketiminin Yüzde 85’ini Güneşten KarşılayacakDuru Bulgur Elektrik Tüketiminin Yüzde 85’ini Güneşten KarşılayacakDevamı